Skip to content

سنگدان:
سنگدان مرغ یکی از بخشهای با ارزش دراین پروتئین حیوانی است که مورد کم توجهی قرار گرفته، اما میتوانید با قرار دادن آن در رژیم غذایی خود از خواص درمانی آن بهرهمند شوید و جسمی سالمتر داشته باشید.
اکثر افراد وقتی میخواهند خوراکی حاوی گوشت مرغ مصرف کنند به دنبال بخش هایی، چون سینه، بال، ساق و بالای ران مرغ هستند غافل از اینکه یکی از مهمترین اجزای مرغ که سنگدان است معمولاً به دور ریخته میشود یا طرفدار کمی دارد. اگر به دنبال خوراکیهای پروئتینی هستید سنگدان را فراموش نکنید، براساس تحقیقات سنگدان و دل و قلوه مرغ دارای ۲ گرم چربی، ۷۸ میلی گرم سدیم، ۱۰۷ کالری و حدود ۲۷۲ میلی گرم کلسترول است که میتواند یک وعده غذایی مفید برای افراد بزرگسال باشد.این میزان از چربی وکلسترول میتواند نیاز تغذیهای بیماران مبتلا به مشکلات قلبی عروقی را برطرف کند بدون آنکه فرد با تشدید علائم بیماری مواجه شود. آهن برای رشد بدن، تامین انرژی مورد نیاز، تولید سلولهای خونی، هموگلوبین و میوگلوبین که وظیفه حمل اکسیژن در خون را دارند بسیار ضروری است.
کارشناسان بهداشتی توصیه میکنند افراد بزرگسال روزانه بین ۸ الی ۱۸ میلی گرم آهن برای تامین انرژی مورد نیاز بدن خود مصرف کنند.
براساس تحقیقات در سنگدان مرغ مقادیر بالایی از آهن وجود دارد و افرادی که دچار کم خونی هستند به ویژه خانمها میتوانند از این ماده خوراکی به عنوان یک ماده مکمل درمانی استفاده کنند.
درمان ریزش موی سر با مصرف سنگدان مرغ
از جمله دیگر مواد مغذی در سنگدان مرغ، ویتامین B۳ و نیاسین است که هر دو برای درمان مشکل استرس، تعدیل هورمونهای جنسی در غده فوق کلیوی، بهبود گردش خون، سلامت موها و جلوگیری از ریزش موی سر و بهبود قدرت بینایی موثر هستند.
مصرف مواد خوراکی حاوی نیاسین همچنین باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و سم زدایی از کبد میشود، براساسی پژوهشها میزان نیاسین مورد نیاز روزانه مردان بالغ ۱۶ میلی گرم، زنان ۱۴، زنان باردار ۱۸ و زنان شیرده ۱۷ میلی گرم است.
در سنگدان مرغ حدود ۴ میلی گرم نیاسین است و میتواند یک خوراک مقوی برای زنان باردار باشد و به رشد جنین کمک کند.
ریبوفلاوین نیز جزء اصلی در ویتامین B۲ است که برای سلامت پوست، مو، چشم و کبد بسیار مفید است.
این ماده نوعی آنتی اکسیدان قوی است و میتواند ازبدن در مقابل تشکیل رادیکالهای آزاد ناشی از تجزیه مواد خوراکی در بدن محافظت کند.
براساس تحقیقات ایجاد رادیکالهای آزاد یکی از موارد ابتلای افراد به انواع بیماریها از جمله سرطان است.
سنگدان مرغ را میتوانید به صورت پخته، کبابی، بخار پز و حتی سرخ شده به همراه انواع خوراکها و خورشتها مصرف کنید، اما کارشناسان توصیه میکنند برای بدست آوردن درصد بالاتری از مواد مغذی موجود در سنگدان مرغ افراد آن را به صورت بخار پز و پخته مصرف کنند

جگر:
جگر مرغ منبع غنی از آهن، روی، نیاسین و ویتامین ب۱۲ است و مصرف آن برای پیشگیری و درمان کم خونی مفید است. ترمیم بافتها و سلولهای بدن، کمک به رشد و تقویت حافظه از فواید جگر مرغ است. توصیه ما به شما این است که در صورتی از جگر مرغ مصرف نمائید که از نحوه پرورش و سلامت مرغ مطمئن باشید.
ارزش غذایی و خواص درمانی جگر مرغ بسیار بالا میباشد. با این وجود بایستی در مصرف آن احتیاط نموده و از زیادهروی در مصرف آن و غذاهای تهیه شده با آن خودداری نمود.
فواید جگر مرغ (طبیعت و خواص درمانی)
طبع جگر مرغ بومی گرم و تر است. برخی از مهمترین فواید درمانی آن عبارتند از:
جگر مرغ حاوی آهن و اسید فولیک فراوان است و به ساخت و بازسازی سلولهای قرمز خون کمک میکند؛ به شکلی که بهترین منبع غذایی برای پیشگیری و درمان کم خونی است.
مصرف جگر مرغ به رشد کودکان کمک میکند و باعث افزایش نیروی بدنی میشود.
جگر مرغ حاوی مقادیر بالایی اسید فولیک است و از این رو به پیشگیری از نقایص مادرزادی جنین و تقویت باروری کمک میکند.
جگر مرغ همچنین منبع برای ویتامین ب۱ است و نقش اساسی برای ترمیم بافتها و سلولهای بدن و پوست دارد.
تقویت دندانها، لثه و کمک به استحکام استخوانها از دیگر فواید جگر مرغ (به دلیل وجود مقادیر بالای فسفر در آن) است.
جگر مرغ در تقویت اعصاب و کمک به عملکرد بهتر آن موثر است. همچنین مصرف این ماده غذایی در تقویت نیروی حافظه و افزایش تمرکز و تعادل مفید است.
مصرف این ماده غذایی به دلیل داشتن فیبر فراوان به سلامت دستگاه گوارش کمک میکند.
جگر مرغ حاوی مقادیر بالایی پروتئین است و مصرف آن به رشد بدن کمک میکند. قرار دادن جگر مرغ در رژیم غذایی کودکان در حال رشد بسیار مفید بوده و به رشد بهتر آنها کمک میکند.
جگر مرغ سرشار از انواع ویتامینهای گروه ب است و مصرف آن باعث افزایش انرژی و نشاط میشود و در درمان افسردگی موثر است.
جگر مرغ نیز دارای ویتامین آ است که به بهبود و تقویت بینایی کمک میکند.

دل:
دل مرغ سرشار از آهن است و نقش قابل توجهی در درمان کم خونی دارد و نیز حاوی پتاسیوم، روی و فسفور است.
دل مرغ تقویت کننده ای خوب برای حافظه است و نیز باعث تقویت و بهبود عملکرد اعصاب می شود.
دل مرغ به علت داشتن فیبر به بهبود گوارش کمک می کند.
این ماده غذایی مقدار بسیار اندکی روغن دارد و به همین علت غذایی مناسب برای کسانی است که رژیم غذایی ویژه کاهش وزن دارند.
یکی دیگر از محصولات تولیدی شرکت طیور پرندک تولید دل جگر و سنگدان با استفاده از متد روز و دانش نوین به صورت گرم و منجمد با کد کالایی ۱۵۱۱۵۱۲۴۲۳ می باشد.