نحوه انتقال جوجه ها

نحوه انتقال جوجه ها

بعد از انتخاب جوجه های سالم، نحوه انتقال آنها به سالن پرورش از اهمیت ویژه­ای برخوردار است. لذا جوجه ها باید بوسیله ماشین مخصوص حمل جوجه یکروزه و با رعایت شرایط مناسب بهداشتی (شستشو و ضدعفونی کلیه سطوح اتاق دو جداره حمل جوجه ها) و محیطی (دما، رطوبت، تهویه) در کمترین زمان ممکن به واحد پرورشی منتقل شوند.

وسیله حمل و نقل جوجه ها باید دارای تجهیزات کافی برای تامین دمای مناسب ۲۰ تا ۲۵ درجه سانتیگراد و رطوبت ۷۰ تا ۷۵ درصد و حداقل گردش هوا ۸/۰ متر بر ثانیه در اتاق حمل جوجه باشد. نداشتن تهویه و رطوبت مناسب در کامیون های حمل جوجه، نا مناسب بودن محل قراردادن جعبه حاوی جوجه ها (تعداد بیش از ۱۰۰ قطعه جوجه در کارتن، عدم مهار مناسب و چیدن بیش از ۴ کارتن جوجه روی هم)، کافی نبودن تعداد کامیون ها که سبب می شود انتقال جوجه ها با تاخیر صورت گیرد و… مجموعه عواملی هستند که به دلیل نحوه انتقال نامناسب جوجه ها، اثر نامطلوبی بر کیفیت جوجه های یکروزه می گذارند.

توجه داشته باشید در زمان بارگیری و یا تخلیه جوجه ها از کارتن ها، باید موتور کامیون خاموش باشد زیرا تجمع گازهای خروجی اگزوز سبب بروز عوارض تنفسی و حتی خفگی جوجه ها می گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *