مدیر کل تامین دام و فرآورده های محصولات دامی شرکت پشتیبانی امور دام، کیفیت مرغ منجمد تولیدی کشور را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: بخش عمده مرغ منجمد توسط کشتارگاه های اتوماتیک تولید و عرضه می شود که به دلیل انجماد به مراتب کیفیت آن بهتر از مرغ گرم است بنابراین مردم نباید نگرانی برای مصرف گوشت مرغ منجمد داشته باشند.
جوجه یک روزهای که پس از عمری ۴۰ روزه در سالنهای پرورشی به کشتارگاه میرود تا پایان عمر خود را ببیند، برایش فرقی ندارد که به صورت گوشت تازه و گرم به بازار برود یا پس از طی دوران انجماد و پس از ماهها به مصرف مردم برسد؛ اما گویا برای مردم گوشت تازه لذیذتر و پسندیدهتر است.
مسئولان شرکت پشتیبانی امور دام میگویند گوشت مرغ منجمد به دلیل طی مراحل بهداشتی و استاندارد از قبل از کشتار تا مراحل انجماد و توزیع در سطح شهر از نظر کیفی و بهداشتی بسیار بهتر از گوشت مرغ گرم و تازهای است که توسط کشتارگاههای بخش خصوصی بدون نظارت خاصی در بازار به عنوان مرغ گرم عرضه میشوند.
با توجه به اینکه مرغ آلودگی های احتمالی دارد، در دمای انجماد این آلودگی ها از بین می رود. در بیشتر کشورهای پیشرفته دنیا مرغ به صورت منجمد عرضه و مصرف می شود و توزیع مرغ با وزن بالای یک کیلو و پانصد گرم و به صورت گرم ممنوع می باشد..
شرکت طیور پرندک بخشی از تولیدات گوشت مرغ خود را به صورت منجمد با بسته بندی و کیفیت عالی با کد کالایی ۱۵۱۱۴۱۲۴۸۴ جهت صارات و عرضه به فروشگاه های داخلی تولید می نماید.
این شرکت آماده ی عقد قرار داد جهت تامین مرغ منجمد در سایز های مختلف می باشد.